• for Admission Related Enquiries : 8094441777
  • For Technical Support : 8426999299
  • Email : info@OnlineEngineersAcademy.org

Ans:  You have to Click on Registration in upper right corner of website, Select the course ( SSC-Jen or gate or BSNL TTA) and fill the other details. After Successful registration you will be redirect in your account, click on exam button, when you will see a Paid test Series with Buy Now Button, click on that, if you have coupon code submit the coupon code, or if you want to process with online payment, click on online payment. After successfully submit the payment or coupon code, you will be able to see process exam button on paid test series in Exams Section.

  • 2. Do i need to register separately for each test series?

Ans: Yes you need to be registered separately for each test series, but you can use same email id with different course selection.

  • 3. Can i give this test series on mobile also?

Ans: yes you can give this test series on mobile as well as on computer, laptop, tablet etc. But you need a high speed internet connection for without any trouble while giving test.

  • 4. Do i need only icici debit/credit card for online payment?

Ans: No, You can use any debot/credit card for online payment. ICICI is only platform for payment gateway in our website, you can pay from any banks debit/credit card.

  • 5. Can i see my rank instantly after submitting exam?

Ans: Yes you can see you ranks instantly after submitting exam, and further your ranks will be updated according to exam attempted by students. You can login into your account, click on exam history, click on view reports. Here you can see your ranks.

  • 6. Can i download PDF file on question paper and ans key?

Ans: Yes, after submitting test successfully you can download the question paper and answer key in your exam sections.

  • 7. Can i see my performance in detail?

Ans: Yes you can see your performance in details, like total number of question attempted, wrong answer, correct answer, total marks, ranks etc.

  • 8. If i do registration for any test series, can i see all papers instantly or they will appear in my account on given schedule?

Ans: No, they will appear only on the given schedule only.

  • 9. If i am already engineers academy student and giving one online test series, do i need to collect coupon for other test series?

Ans: Yes for other online test series, you have to contact to office or pay online for another test series.

If you have any query regarding anything you can call us on: 08426999299 or mail us on info@onlineengineersacademy.org