• for Admission Related Enquiries : 8094441777
  • For Technical Support : 8426999299
  • Email : info@OnlineEngineersAcademy.org

BSNL JTO LICE Online Test Series

Limited Internal Competitive Examination (LICE) for filling up posts JTO (Telecom) under both 35% and 15% quota. A copy of revised Scheme for Limited Internal Competitive Examination (LICE) for filling up posts in the cadre of JTO (Telecom) under both 35% and 15% quota for favor of further necessary action at your end please. The Revised scheme shall be applicable for the examinations to be held in future.

Price : 600/-



Branches : EC EE CS IN

BSNL JTO LICE - 2017 Test Series Details

Limited Internal Competitive Examination (LICE) for filling up posts JTO (Telecom) under both 35% and 15% quota. A copy of revised Scheme for Limited Internal Competitive Examination (LICE) for filling up posts in the cadre of JTO (Telecom) under both 35% and 15% quota for favor of further necessary action at your end please. The Revised scheme shall be applicable for the examinations to be held in future.

Why Choose Engineers Academy BSNL JTO LICE Test Series?

22 Online Test

Engineers Academy Providing 22 Online Tests for BSNL JTO Lice each branch EE CE and ME, including 19 sectional and 3 Full Length online tests.

Ranks

You will get live updated ranks each time among all students who have given tests after completing online tests with top 5 rankers.

Detail Analysis

Detailed analysis will be there for each test including total attempts, total marks, negative marks, wrong answers, correction answers etc.

Solutions

In BSNL JTO Lice Test series, Solutions will be provided to all students for Reasoning and Maths questions

Date Duration Subject
23-Oct-2016 2 Hours Communication System
25-Oct-2016 2 Hours Communication Architecture
27-Oct-2016 2 Hours Computing
29-Oct-2016 2 Hours Data Communication And Computer Network
31-Oct-2016 2 Hours Data Structure And Algorithms
2-Nov-2016 2 Hours Database Management System
24-Nov-2016 2 Hours Discreate Electronics Devices And Circuits
6-Nov-2016 2 Hours Electrical Installation And Maintainance
8-Nov-2016 2 Hours Electrical
10-Nov-2016 2 Hours Fundamental Of Information Techonology
12-Nov-2016 2 Hours Instrument
14-Nov-2016 2 Hours Microprocessor
16-Nov-2016 2 Hours Radio Communication System
18-Nov-2016 2 Hours General English
20-Nov-2016 2 Hours General Studies
22-Nov-2016 2 Hours Computer Architecture+Electronic/Electrical Measurement And Measuring Instruments
24-Nov-2016 2 Hours Data Communication And Computer Network+Fundamentals Of Digital Circuits
26-Nov-2016 2 Hours Digital Electronics
2-Dec-2016 2 Hours Discreate Electronics Devices And Circuits+Microprocessor
7-Dec-2016 2 Hours Full Length-1
8-Dec-2016 2 Hours Full Length-2
9-Dec-2016 2 Hours Full Length-3

Ans:  You have to Click on Registration in upper right corner of website, Select the course ( SSC-Jen or gate or BSNL TTA) and fill the other details. After Successful registration you will be redirect in your account, click on exam button, when you will see a Paid test Series with Buy Now Button, click on that, if you have coupon code submit the coupon code, or if you want to process with online payment, click on online payment. After successfully submit the payment or coupon code, you will be able to see process exam button on paid test series in Exams Section.

  • 2. Do i need to register separately for each test series?

Ans: Yes you need to be registered separately for each test series, but you can use same email id with different course selection.

  • 3. Can i give this test series on mobile also?

Ans: yes you can give this test series on mobile as well as on computer, laptop, tablet etc. But you need a high speed internet connection for without any trouble while giving test.

  • 4. Do i need only icici debit/credit card for online payment?

Ans: No, You can use any debot/credit card for online payment. ICICI is only platform for payment gateway in our website, you can pay from any banks debit/credit card.

  • 5. Can i see my rank instantly after submitting exam?

Ans: Yes you can see you ranks instantly after submitting exam, and further your ranks will be updated according to exam attempted by students. You can login into your account, click on exam history, click on view reports. Here you can see your ranks.

  • 6. Can i download PDF file on question paper and ans key?

Ans: Yes, after submitting test successfully you can download the question paper and answer key in your exam sections.

  • 7. Can i see my performance in detail?

Ans: Yes you can see your performance in details, like total number of question attempted, wrong answer, correct answer, total marks, ranks etc.

  • 8. If i do registration for any test series, can i see all papers instantly or they will appear in my account on given schedule?

Ans: No, they will appear only on the given schedule only.

  • 9. If i am already engineers academy student and giving one online test series, do i need to collect coupon for other test series?

Ans: Yes for other online test series, you have to contact to office or pay online for another test series.

If you have any query regarding anything you can call us on: 08426999299 or mail us on info@onlineengineersacademy.org