• for Admission Related Enquiries : 8094441777
  • For Technical Support : 8426999299
  • Email : info@OnlineEngineersAcademy.org

SSC - JEn Speed Online Test Series

SSC – JEn is an All India Entrance Examination for Diploma/ Engineering Graduates of Civil, Mechanical, Electrical Engineering discipline. SSC – JEn exam primarily tests the comprehensive understanding of candidates in various undergraduate subjects in engineering and diploma. For rigorous practice of SSC – JEn, exhaustive speed test series schedule is designed for the aspirants to give a finishing touch to their preparation and excel.

Price : 1000/- 800/- 20% Off

Branches : EE ME CE

SSC - JEn Speed Online Test Series

SSC – JEn is an All India Entrance Examination for Diploma/ Engineering Graduates of Civil, Mechanical, Electrical Engineering discipline. SSC – JEn exam primarily tests the comprehensive understanding of candidates in various undergraduate subjects in engineering and diploma. For rigorous practice of SSC – JEn, exhaustive speed test series schedule is designed for the aspirants to give a finishing touch to their preparation and excel.
These tests start from 24th December 2016 to 15th February 2017, covering Part A (General Awareness + Reasoning) and Part B (Technical) of SSC – JEn Syllabus. Detailed Answer key and ranks will be provided after completion of exam. Students can also download PDF of Question paper after completion of Test. There will be 10 full length online test including total of 200 questions (50 Reasoning, 50 GA and 100 Technical). Test would be remaining open till 28th February 2017.

Why Choose Engineers Academy SSC - JEn Test Series?

10 Online Test

Engineers Academy Providing 10 Online Tests for SSC JE each branch EE CE and ME, these all test would be Full Length online tests.

Ranks

You will get live updated ranks each time among all students who have given tests after completing online tests with top 5 rankers.

Detail Analysis

Detailed analysis will be there for each test including total attempts, total marks, negative marks, wrong answers, correction answers etc.

Solutions

In SSC JE Test series, Solutions will be provided to all students for Technical questions in each branch, also PDF download option will be there.

EE / ME / CE
Test Activation DateTest Closing DateTest PatternSubject
24-Dec4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 1
28-Dec4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 2
1-Jan4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 3
8-Jan4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 4
22 Jan4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 5
29-Jan4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 6
5-Feb4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 7
12-Feb4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 8
19-Feb4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 9
26-Feb4th March 2017200 Obj. Q(2Hr)Full Length - 10

Ans:  You have to Click on Registration in upper right corner of website, Select the course ( SSC-Jen or gate or BSNL TTA) and fill the other details. After Successful registration you will be redirect in your account, click on exam button, when you will see a Paid test Series with Buy Now Button, click on that, if you have coupon code submit the coupon code, or if you want to process with online payment, click on online payment. After successfully submit the payment or coupon code, you will be able to see process exam button on paid test series in Exams Section.

  • 2. Do i need to register separately for each test series?

Ans: Yes you need to be registered separately for each test series, but you can use same email id with different course selection.

  • 3. Can i give this test series on mobile also?

Ans: yes you can give this test series on mobile as well as on computer, laptop, tablet etc. But you need a high speed internet connection for without any trouble while giving test.

  • 4. Do i need only icici debit/credit card for online payment?

Ans: No, You can use any debot/credit card for online payment. ICICI is only platform for payment gateway in our website, you can pay from any banks debit/credit card.

  • 5. Can i see my rank instantly after submitting exam?

Ans: Yes you can see you ranks instantly after submitting exam, and further your ranks will be updated according to exam attempted by students. You can login into your account, click on exam history, click on view reports. Here you can see your ranks.

  • 6. Can i download PDF file on question paper and ans key?

Ans: Yes, after submitting test successfully you can download the question paper and answer key in your exam sections.

  • 7. Can i see my performance in detail?

Ans: Yes you can see your performance in details, like total number of question attempted, wrong answer, correct answer, total marks, ranks etc.

  • 8. If i do registration for any test series, can i see all papers instantly or they will appear in my account on given schedule?

Ans: No, they will appear only on the given schedule only.

  • 9. If i am already engineers academy student and giving one online test series, do i need to collect coupon for other test series?

Ans: Yes for other online test series, you have to contact to office or pay online for another test series.

If you have any query regarding anything you can call us on: 08426999299 or mail us on info@onlineengineersacademy.org